Wednesday, 02-Nov-22 17:46:24 UTC

Ezen felül még reumatológiai szakrendelés, TB által támogatott gyógy- és wellness kezelések állnak rendelkezélakaroson, a város főterén rendezvényekkel, koncertekkel és szabadtéri programokkal, kézműves vásárral várják a látogatókat. Ezen kívül a helyi kézműves, termelői piac is található itt. A piac tavasztól őszig minden nap 8:00 - 20:00 óráig tart nyitva. Termáltó és Ökopart:Zalakaros másik fő attrakciója a hangulatos Termáltó és Ökopart, ami kiválóan alkalmas a szabadtéri időtöltésre, körbe lehet futni, vagy akár nordic walkingozni. A termáltóhoz érkező vendégek legelső állomása a különleges architekturájú fogadóépület, melynek egyik legizgalmasabb pontja az épülethez tartozó, tizenöt méter magas kilátótorony, ahonnan csodás panoráma nyílik magára a tóra, a környező erdősávra, illetve az egész komplexumra. A termáltó környékén kialakított egyedi kis világ egyik legmonumentálisabb, legkiemelkedőbb eleme a 21 méter magas szárazcsúszda. A Csiga-túra Tanösvény:A Csiga-túra tanösvény Zalakarostól nyugatra, Zalamerenyétől pedig délkeletre található a Zalakarosi Parkerdő területén, hossza 1152 méter, interaktív tábláin megismerkedhetünk egyebek mellett az erdő gazdasági és védelmi szerepével, közjóléti feladataival, az erdei állatokkal és növényekkel, a hangostáblán pedig meghallgathatjuk az egyes madárfajok "énekét".

  1. Akciós all inclusive nyaralás repülővel
  2. Mavrik
  3. Akciós családi nyaralás 200 million
  4. Iron set 4

Akciós all inclusive nyaralás repülővel

Alsópáhokon az újranyitás örömére rendkívüli akciókkal és csomagajánlatokkal várják a vendégeket, akik most kedvezményes áron tölthetnek el 2 éjszakát a családbarát hotelben félpanziós ellátással, a fedett családi élményfürdő és csendes wellness részleg korlátlan használatával. A gyermekkel érkezőknek további extra szolgáltatásokkal készülnek a hotel munkatársai, hétvégén is! Kolping Hotel**** Spa & Family ResortNe gondolkozz sokáig, hiszen az Utazás Restart akció csak június 17-ig tart! További kihagyhatatlan ajánlatokat gyűjtöttünk nektek >>(fotók:) Hogy tetszett a bejegyzés? TetszikTetszik0%ImádomImádom0%ViccesVicces0%HűhaHűha0%Nem tetszikNem tetszik0%

Mavrik

Kár lenne kihagyni ezt a remek lehetőséget! Hotel Aurum Hajdúszoboszló****Wellness Hotel Kager Harkány **** – dél-tiroli hangulatbanAkár romantikus pihenés, akár családi nyaralás a cél, a harkányi Wellness Hotel Kager lesz a tökéletes helyszín! A dél-tiroli stílusban épült szálloda saját étteremmel és wellness részleggel rendelkezik, utóbbiban kültéri úszómedence, beltéri pezsgőfürdők és szaunák szolgálják a pihenést. Foglald le a harkányi nyaralást június 17-ig, és 17% kedvezmény jár a szállás árából! Wellness Hotel Kager Harkány ****Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét**** – nyári élmények az AlföldönKecskemét egyik büszkesége, a Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel szintén rendkívüli kedvezményekkel indítja a szezont. Akár 30%-ot is megspórolhatsz, ha a oldalán foglalsz június 17-ig, emellett hosszú tartózkodás idején (3 éjszaka fölött) további kedvezményeket ad a hotel. Csapj le a nem mindennapi ajánlatra és irány Kecskemét! Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét****Velence Resort & Spa**** – családi wellness a Velencei-tó partjánAzok sem maradnak szállástipp nélkül, akik tóparti nyaralásra vágynak!

Akciós családi nyaralás 200 million

akciós családi nyaralás 2020 sim max rescue

Iron set 4

Fontos Információ: Ajánlatkéréshez, kérjük töltse ki a jobb oldalon található űrlapot pontosan. Kollégánk a megadott elérhetőségeken keresni fogja és pontosítja kérést. Ekkor kerül meghatározásra az igénybe vehető szobák és hogy az Ön által kért időpontban van-e szabad szobánk, mely megfelel elképzeléseinek Ezek után kapni fog e-mailben egy személyre szabott árajánlatott. Kérjük, legyen kedves egy válasz e-mail-ében írja meg nekünk döntését, és foglalási igényét. Szeretettel várjuk Önt és kedves párját, családját. Egyéb kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére elérhetőségeinken: E-mail: +36-30-599-5058 +36-66-362-044 SZÉP kártyát elfogadunk. Ha ezzel szeretne fizetni, kérjük vegye fel szállodánkkal a kapcsolatot. +36 30 599 50 58 Ha K&H szépkártyával szeretne utalást kezdeményezni, telefonos tranzakciót kell indítania, a K&H TeleCenter: (06 1/20/30/70) 335 3355 (7. menüpont) telefonszámon és szállodánk azonosítóját megadva (84037405) lehetséges a befizetést elvégezni. OTP SZÉP kártya utalásához: A szálloda pontos neve és címe-Aqua Hotel 5700 Gyula, Part utca 7/c Kérjük figyeljen, hogy a név választásakor ne szerepeljen egyéb név is még a szálloda nevén kívül pl.

  • Rétegelt ragasztott fa gerenda
  • Akciós családi nyaralás 200 million
  • Akciós all inclusive nyaralás repülővel
  • Családi kedvezmény nyilatkozat 2021
  1. Otp lakástakarék hotel saint
  2. Budapest bár hoppá letöltés ingyen
  3. Leier zsalukő 30 ár
  4. Csillagközi invázió 1 évad 7 rész
  5. Renault twingo gyári hangszóró méret
  6. Pusztai ferenc producer 1
  7. Férfi garbó fekete macska
  8. Nyári szabadtéri színház debrecen 2022
  9. Biztosítás elektronikai eszközökre
  10. Verdák 1 video 2